e00261b53f7cc574bc02c41dc4e8190

Ole Laser Cut Panels e ofoina atu ia te oe le va'aiga ma le faalilolilo

A e i ai i fafo e te mana'o e puipui lou fa'alilolilo ae e te mana'o i puipui e poloka le va'aiga.E manino lava, o puipui o le a i luga o lau lisi o filifiliga.I aso nei, e sili atu le au faʻataʻitaʻiga i se oloa faʻamaonia, o le laser cut panels.

leisa-oti-paleisa-oti-pa


Tje laser cut panels e mafai ona faʻaaogaina i le tele o auala-i totonu ma fafo, i fale tumaoti ma avanoa lautele.


O matou HUIJIN Laser Cut Panels e 'ese'ese mamanu, ma e mafai fo'i ona fa'apitoa.E mafai ona matou gaosia le laser cut panels e fa'atatau i ou mana'oga.



O a matou oloa e alu i se togafitiga faʻapitoa e teteʻe ai.Ua faʻapipiʻiina i luga o luga o mea i mea eseese.O lea e mafai ai ona e filifilia le togafitiga i luga e tusa ai ma lau faʻaogaina o oloa siosiomaga.



A e i ai i le fale pe a uma se aso faigata, e te le mana'o e fa'alavelaveina e le tagata savali i luga o le ala savali pe talanoa i ou tuaoi pisapisao.O pa o le a avea ma se filifiliga sili e tusi ai se laina i le va o oe ma le lalolagi pisapisao.O matou laisa tipi panels e pei o pa e mafai ona faʻaopoopo atili ai le vaaiga matagofie i au pa.O le pu faʻapitoa e mafai ona faʻafefe ai le malamalama, ina ia mafai ai ona fatuina ni ata matagofie.Ma o le laser cut panels e faia i metala, o lea, e mafai ona sili atu le mausali nai lo le mea na e mafaufau i ai.



E mafai e a tatou faʻailoga uʻamea tipi le laser ona faʻamaonia le matagofie o soʻo se togalaau poʻo se nofoaga i fafo. E le gata o se mea aoga ae o se mea teuteu foi.E mautinoa o le a avea ma pa mataʻutia i lou pitonuʻu.

leisa-oti-pepaleisa-oti-pa



O a tatou pupuni e fai ai se pito sili ona lelei i se la'au fuga mata'ina, pe mafai fo'i ona fa'aoga e fai ai se nofoaga malolo filemu e mamao ese mai popolega o le lalolagi.O le fa'ato'a elea i luga o paneta e tu'uina atu ia i latou se mafanafana fa'aletino e fa'afefiloi matagofie ma le natura.



Afai ei ai sau avanoa i lalo o lou fale e te faʻaogaina mo le teuina, o nisi faʻamaufaʻailoga faʻapitoa faʻapipiʻi leisa e faia ai se pa puipui sili e le gata ina poloka ai le gaogao mai le vaʻaia, ae faʻaopoopo i le matagofie o lou fale.


Afai e te manaʻomia le oloa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi vave.



Taimi meli: Ian-15-2023